Delphi32's Jeanneau 32.2 L'avalanche

De Defender-27 heeft plaatsgemaakt voor een Jeanneau 32.2. Valt er ook nog te zeilen met deze comfortcontainer?

11 augustus 2009

Cameravrouw Monique in actie

Om het varen voor Monique wat aantrekkelijker te maken hebben we haar de digicam in de handen gestopt en uitgelegd hoe die bediend wordt. Ze vindt dat erg leuk werk om te doen en ze doet het ook niet onaardig...
In onderstaand filmpje hebben we haar op de steiger van Ouddorp gezet, box aangewezen waar we zouden aanleggen en de opdracht gegeven om de manoeuvre op film vast te leggen. Deel 2 van het filmpje is de afvaart van Beauty uit Ossehoek.

02 augustus 2009

Vakantie op de Grevelingen

We zijn alweer een weekje terug van 2 weken zwerven over het Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van Europa. Uiteraard heb ik daar een stapel foto's, filmpjes en verhalen van. Het kost me alleen wat tijd om alles netjes uit te zoeken en te ordenen.

Daar ga ik dus de komende tijd mee aan de slag, ik wil er wat meer een thematisch verhaal van maken in plaats van u te vermoeien met details over windrichtingen, aanlegprocedures, zeilsettings etc. Even geduld, de verhalen komen vanzelf... maar u mag alvast weten dat we een prachtige vakantie hebben gehad!